Uitstekende service | Veilig betalen | Gratis verzending

"Duurzaamheid zit in ons DNA. Wij geven om mens, dier & milieu. Jij toch ook?!"

Duurzame bedrijfskleding is een verzamelnaam voor bedrijfskleding die geproduceerd is zonder mens, dier of milieu te schaden. Een eerlijke manier van produceren onder goede omstandigheden, dat is wat wij écht belangrijk vinden. Daarom willen wij, samen met jou, het verschil maken!

Ons moederbedrijf, Company Fits, legt een enorme basis voor het duurzaam- en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit hebben wij verweven in ons beleid en zien dit dagelijks terug in onze activiteiten. Samen met Company Fits zetten zowel FITS als FITS Care zich in voor mens, dier en milieu middels diverse projecten, certificaten en initiatieven voor het identificeren, voorkomen en verminderen van maatschappelijke risico’s. 

Klik op de merknamen om te zien hoe de merken dit individueel invullen.

Door onze duurzame kleding te dragen en het te retourneren voor recycling zodra de kleding afgedragen is, draag ook jij automatisch een steentje bij. Hier mag jij als drager of ondernemer erg trots op zijn. Daarbij creëer je meteen een belangrijke meerwaarde voor het bedrijf!

"Dit voelt niet alleen goed, het ís goed!"

Company Fits MVO rapport

Naast onze standaarden op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen, doen wij graag iets extra. Daarom verplichten wij onszelf jaarlijks een extensieve ketenrisico analyse te maken als deelnemer van het convenant. Zo blijven wij ten alle tijden scherp voor de toekomst!

Ontdek hier onze duurzaamheidsstrategie en vindt o.a. alle duurzame doelen, bouwstenen voor een goed duurzaam beleid, meer over onze samenwerking met UNICEF en duurzame partnerschappen in ons uitgebreide MVO rapport.

Kinderrechten in Turkije

Wij zijn trots dat wij na het succes van het Better Business For Children project in Bangladesh een nieuw project gaan starten. Samen met UNICEF Nederland en mede kledingbedrijven America Today en Zeeman textielSupers, willen wij ervoor zorgen dat de rechten van kinderen in onze Turkse toeleveringsketens worden gerespecteerd. Wil je meer weten over het project? Klik dan hier om het volledige artikel te lezen.

Samen met onze partners
in de kleding- en textielindustrie
kunnen we het verschil maken!