Uitstekende service | Veilig betalen | Gratis verzending

Duurzaamheid en FITS

Als onderdeel van Company Fits, wil FITS natuurlijk niet achterblijven qua duurzaamheid! Zo gaan we uiteraard voor de hoogst haalbare kwaliteiten, waardoor er een maximale levensduur ontstaat. Daarnaast mag de kleding  zodra het is afgedragen, geretourneerd worden voor recycling. Wij vervezelen de stoffen en gebruiken dit vervolgens in diverse producten.

Naast het recyclen van alle FITS bedrijfskleding, vinden wij het gebruik van duurzame stoffen binnen de collectie zeer belangrijk. Daar waar mogelijk, maken wij gebruik van onder andere gerecycled polyester en biologisch katoen.

Het gebruik van duurzame materialen kan al een enorm verschil uitmaken.

Zie hier de behaalde resultaten bij het maken van een FITS polo:

Bij iedere productierun wordt er gekeken naar de mogelijkheden voor het nog-verder-verduurzamen van het FITS item. Uiteraard verschilt dit per artikel.

(Company) Fits heeft de handen in elkaar gesloten met Unicef. Samen strijden wij voor het oplossen van lokale roblemen. Van het verzorgen van goede kinderopvang voor werkende ouders tot het begeleiden en opleiden van schoolverlaters.Fits geeft om mens, dier en milieu. Samen gaan we voor een betere wereld.