Uitstekende service | Veilig betalen | Gratis verzending

Groepskorting

Bedrijfskleding bestellen voor een groep? Natuurlijk zitten hier voordelen aan!

Is jouw startorder 30 stuks of meer, dan kom je in aanmerking voor een aantrekkelijke groepskorting. We creëren speciaal voor jou een inlogaccount op de webshop. Hier worden de kortingsprijzen zichtbaar én is het mogelijk om op factuur te bestellen!*

Zodra je in het bezit bent van een persoonlijk account, dan kun je voor iedere nabestelling, groot of klein, de bedrijfskleding tegen kortingsprijzen bestellen.

*Bestellen op factuur is enkel mogelijk na goedkeuring kredietcheck.

Wij begrijpen het maar al te goed dat je trots bent op de nieuwe bedrijfskleding. Daarom bieden wij vanaf 75 stuks de mogelijkheid jouw gloednieuwe outfits te bezegelen met jullie unieke (geborduurde) bedrijfslogo!

Vanaf 300 kledingstukken* kunnen wij een geheel eigen ontwerp creëren en produceren (custom made). Onze stylisten denken graag mee over een passende- en bovenal unieke uitstraling voor jouw bedrijf!

*300 stuks per soort/type kledingstuk. Geschrokken van het minimale aantal? Geen zorgen!
Wij maken gebruik van een inventarisatie systeem om maten goed te verdelen om enorme voorraden te voorkomen. Wij leggen jou dit graag persoonlijk uit!

Wil jij voor een groep bedrijfskleding bestellen tegen scherpe prijzen of ben je benieuwd naar de custom made mogelijkheden?

Door het contactformulier in te vullen, zet je de eerste stap naar een potentiële nieuwe uitstraling. Eén van onze specialisten zal spoedig contact met je opnemen.

Let op: groepskorting geldt vanaf 30 stuks of meer
Let op: dit is mogelijk vanaf 300 stuks per soort/type
Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief en blijf daarmee graag op de hoogte van (kortings-)acties, nieuwe producten en andere highlights