Uitstekende service | Veilig betalen | Gratis verzending

Nice to meet you!

Wij zijn Annemarie en Mandy; de gezichten achter het merk FITS.
Maar wat is FITS? En wie zijn wij? Laten we het wat persoonlijker maken!

Hoe het allemaal begon

Ons moederbedrijf, Company Fits, ontwerpt en produceert al ruim 20 jaar custom made bedrijfskleding. Bedrijfskleding heeft van oudsher over het algemeen een vrij ‘’stoffig’’ imago, maar wij kunnen toch wel met trots zeggen dat wij daar in de loop der tijd écht een einde aan hebben gemaakt. Het winnen van meerdere Corporate Fashion Awards (dé prijs voor de beste en meest vernieuwende werkkleding) is hiervan een mooi voorbeeld.

Company Fits is koploper op het gebied van innovatieve (duurzame) stoffen en mooie pasvormen. Waarom zouden wij al deze kennis en ervaring niet omzetten in een eigen merk?
Door alle krachten te bundelen: van maatvoering specialisten en designers tot productiespecialisten, zijn wij tot een prachtige collectie gekomen om trots op te zijn: FITS. Geïnspireerd op het modebeeld van nu en gecreëerd voor hen die trends op de werkvloer graag combineren met comfort en professionaliteit.

It FIT(S)

FITS is een bedrijfskleding merk van deze tijd. De hipste modellen, gemaakt van de fijnste rekbare stoffen. Binnen de collectie wordt met name gebruik gemaakt van de stof Ultraflex+. Onze eigen ontwikkelde, unieke samenstelling die zorgt voor ultra comfort op de werkvloer.

Werken in bedrijfskleding is niet eerder zo fijn geweest! Dragers hebben het gevoel hun eigen identiteit te kunnen behouden vanwege een ruim scala aan artikelen die allemaal gecombineerd kunnen worden.

Voor groepen & individuen

De collectie kan uit voorraad besteld kan worden. Dit betekent voor jou als klant dat er niet persé groot ingekocht hoeft te worden. Eén nieuwe medewerker? Bestel gerust enkele stuks. Een grote groep? Ook geen probleem! Wij leveren snel aan ieder gewenst adres. Een voordeel dat voor iedereen interessant is.

Toe aan een nieuwe uitstraling? Neem gerust contact met ons op!

Mandy
📧 Mandy@companyfits.nl         
☎️+31 6 812 385 10

Annemarie
📧 Annemarie@companyfits.nl 
☎️+31 6 302 109 25

Na gewerkt te hebben op de moderedactie van het tijdschrift Glossy, staat Mandy inmiddels alweer jarenlang als projectmanager klaar voor klanten van (Company) Fits. Hier zorgt zij ervoor dat klanten van A tot Z begeleid worden in het bedrijfskleding traject. Het is Mandy’s doel het gehele project op rolletjes te laten verlopen. Ze verliest hierbij geen detail uit het oog en zorgt ervoor dat jij als klant volledig.

Mandy Fleur

Projectmanager
Mandy Fleur
Annemarie werkt inmiddels alweer heel wat jaartjes als sales representative bij (Company) Fits. Haar oog voor detail, enthousiasme en doorzettingsvermogen zorgen ervoor dat jij als klant verzekerd bent van een contactpersoon die zich voor ieder project 100% inzet. Met ook nog eens een fantastisch inlevingsvermogen, weet Annemarie maar wat goed in te schatten waar dragers nou echt behoefte aan hebben.

Annemarie Koetsier

Sales representative
Annemarie Koetsier
 

Volg ons op Facebook

 

Volg ons op Instagram

 

Volg ons op LinkedIn