Uitstekende service | Veilig betalen | Gratis verzending

Hoi!

Wij zijn Sarah en Joyce, de gezichten achter Fits Care. Hier vertellen wij graag wat meer over ons merk én over onszelf, lees je mee?
Het idee om Fits Care op te richten kwam begin 2020 in ons brein oppoppen. We zijn beiden werkzaam bij Company Fits (moederbedrijf van FITS en FITS Care), een ervaren bedrijfskleding producent en leverancier die al ruim 20 jaar kleding levert aan vrijwel iedere branche in zowel binnen- als buitenland. We zagen al jaren dezelfde kleding binnen de zorg, terwijl de zorg blijft innoveren. De kleding leek stil te blijven staan. ‘Dat moet beter kunnen’ dachten wij!

Bij vele zorgprofessionals hebben wij enquêtes afgenomen en kwamen wij erachter dat de stugge stof, die vrijwel bij ieder zorgkledingmerk gebruikt wordt, het grootste struikelblok was. Daarnaast deden de modellen weinig tot niets voor het figuur. De grootste wens was dan ook: hippe zorgkleding in een rekbare stof.

Ons moederbedrijf Company Fits, maakte het mogelijk een unieke stof te ontwikkelen die voldoet aan al onze wensen, eisen en verwachtingen. Tadaaaa: daar werd onze Ecoflex+ stof geboren! (Wil je meer lezen over onze eigen ontwikkelde duurzame Ecoflex+ stof, klik dan hier).

In de tussentijd werd er druk gewerkt aan het ontwerpen van onze kledingstukken, vroegen we om de mening van zorgprofessionals en namen die punten weer mee in onze vervolgstappen. Zo hebben wij stofstalen beoordeeld op kleur en hebben wij de stoffen keer op keer getest om de beste kwaliteit te kunnen garanderen! Vele passessies later, kwamen we tot het gewenste resultaat en kon de officiële productie gestart worden. Wat een mooi moment was dat!

Na maanden zwoegen, is daar dan eindelijk onze trots: Dé Fits Care collectie. Een vernieuwende zorgkleding collectie die volledig voldoet aan de WIP-richtlijnen.
Wij hopen dat jij net zo enthousiast bent over ons merk als dat wij zijn!

Lijkt het je gezellig om eens een kopje koffie met ons te drinken en meer te weten te komen over Fits Care? Of zou je graag een samenwerking met ons aan gaan? Aarzel dan niet en stuur ons een berichtje, vinden wij leuk 😊

Sarah
📧 Sarah@companyfits.nl

Joyce
📧 Joyce@companyfits.nl

Sarah is onze Brabantse creatieveling. Zij is met name verantwoordelijk voor de ontwerpen van de Fits Care kledingstukken. Met haar afgeronde opleiding Fashion & Textile Technologies voelt zij zich als een vis in het water binnen het innovatieve Fits Care team! Sarah's doel is: meer kleur en bewegingsvrijheid in de zorg!

Sarah Webb

Founder Fits Care
Sarah Webb
Joyce heeft een goede kijk op het ontwikkelen van pasvormen en kledingstukken door haar mode achtergrond en textielkennis. Joyce is onder andere verantwoordelijk voor de maatvoering van Fits Care, haar doel is dan ook: weg met de hobbezak! En zorgen dat je gaat stralen in onze kleding!

Joyce Tempel

Founder Fits Care
Joyce Tempel
 

Volg ons op Facebook

 

Volg ons op Instagram

 

Volg ons op LinkedIn