Uitstekende service | Veilig betalen | Gratis verzending

Account

Mijn account

Hoe maak ik een account aan?

Klik rechtsbovenin de webpagina op het poppetje, en selecteer 'Registreren'. Vul bij de volgende pagina je mailadres en naam in, daarna kan een wachtwoord worden gekozen. Je ontvangt dan een mail waarin je je account kunt bevestigen.

Ik weet mijn wachtwoord niet meer, wat nu?

Wanneer je je wachtwoord bent vergeten kan je deze opnieuw opvragen. Klik rechtsbovenin de webpagina op het poppetje, en selecteer 'Wachtwoord vergeten'.

Nieuwsbrief

Kan ik mij aanmelden voor de nieuwsbrief?

Onderaan de webpagina kan je bij het kopje 'Nieuwsbrief' kun je jouw e-mailadres achterlaten. Wanneer je op aanmelden klikt, ben je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief.

Hoe kan ik mij afmelden voor de nieuwsbrief?

Onderaan de nieuwsbrief die je ontvangt in de mail staat een link met; afmelden voor de nieuwsbrief. Wanneer je op deze linkt klikt, ben je uitgeschreven voor de nieuwsbrief.