Uitstekende service | Veilig betalen | Gratis verzending

Customizen

FITS en FITS Care customizen

Kunnen FITS en FITS Care artikelen gecustomized worden?

Alle FITS en FITS Care artikelen kunnen gecustomized worden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het customizen van FITS en FITs Care artikelen voor je bedrijf?  Neem dan contact op met een van onze medewerkers.


Hoe werkt het customizen van FITS en FITS Care kleding?

Voordat de kleding gecustomized wordt, worden jouw wensen op het gebied van customization besproken. Op een subtiele manier kunnen er kleuraccenten in de kleur van de huisstijl van jouw bedrijf verwerkt worden in een bestaand artikel; denk hierbij aan gekleurde stiksels, bartacks, diverse kleuren garen voor het aanzetten van knoopjes. Op deze manier wordt er vanuit een bestaande collectie toch een unieke lijn gecreëerd.


Is er een minimaal aantal dat besteld moet worden voor het customizen?

De minimale aantallen voor het customizen van de FITS en FITS Care collectie verschillen per artikel. Voor vragen over de minimale aantallen voor specifieke artikelen kun je contact opnemen met een van onze medewerkers.

Wat is de levertijd van gecustomized artikelen?

De levertijden van gecustomized artikelen zijn afhankelijk van jouw wensen. Neem contact op met een van onze werknemers voor meer informatie over de levertijd van gecustomized artikelen.